Recensies

Klik op de afbeelding voor het hele verhaal!

“Na enkele weken merkte ik progressie in gewicht, maar vooral zag ik veel meer definitie in mijn spieren! Uiteindelijk heeft dit een mooi resultaat opgeleverd waar ik erg trots op ben!”

Stef

“Het was een ingewikkeld proces maar door Niels hoefde ik mij geen zorgen te maken of het wel goed kwam. Niels heeft veel verstand van voeding en fitness en weet echt waar hij over praat.”

Cas

” Ik vond het super leuk om te doen en om eens te zien dat voeding toch echt wel heel veel verschil maakt. Dankjewel voor de goede coaching Niels, ik ben er heel blij mee.”

Kelsey

“Ik ben erg blij met de resultaten die ik gemaakt heb en zou dit aanraden als je op een flexibele manier resultaat wil boeken.”

Gijs

“Ik ben dankzij de coaching meer ervaren geworden in het trainen in de sportschool en door de progessie die ik heb gehaald ben ik enorm meer zelfverzekerd.”

Matthijs

Ondertussen ben ik al langer dan een jaar onder begeleiding van Niels en stellen we doelen die we elke keer halen. De resultaten liegen niet en ik zou dit iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

Dominik