Ons aanbod

Bij Achieve Fitness staat coaching en personal training centraal. Wij werken met 3 fases. In de eerste fase, de Priming Fase, zorgen we ervoor dat je lichaam klaar is om zo optimaal resultaat te gaan behalen. Dit is de basis waarna we overgaan op de Achieve Fase. In deze fase staat progressie boeken centraal en gaan wij resultaatgericht jouw doel behalen. Dit is vaak waar het stopt, maar wij gaan nog een stapje verder. Hierna komt namelijk de lifestyle fase. Na de intensieve begeleiding in de Achieve Fase laten we je steeds iets losser, zodat je jouw resultaat kunt vasthouden en nooit meer structureel terug valt in verkeerde gewoontes.

Achieve Fitness - Coaching

Coaching is bij ons de basis, omdat wij geloven dat de meeste winst te behalen valt buiten de sportschool. We richten bij coaching op het creëren van gewoontes die jou naar je doel helpen. Hierbij hebben we verschillende flexibele mogelijkheden en kijken we individueel naar welke aanpak het best bij je past. Met coaching houd je zelf een aantal factoren bij in onze app. Dit is vaak voeding, gewicht, lichaamsmaten, je training en dagelijkse beweging. Bij coaching doen we elke week of elke 2 weken een check up om te kijken hoe de progressie van deze factoren verloopt, zodat we zeker weten dat jij in het juiste tempo je doel behaalt. Is dit niet zoals we willen? Dan gaan we in gesprek om te kijken waar de oorzaak ligt en dan pakken we dit aan.

Achieve Fitness - Personal Training

Bij personal training loopt jouw trainer de volledige training met je door. Dit is perfect als je net begint of bepaalde technieken wil optimaliseren. Tijdens de training zorgen we ervoor dat je op de juiste manier je warming-up doet en hierna met de meest optimale techniek gaat trainen. Bij Achieve Fitness zorgen we ervoor dat je een training doet waar je van kunt herstellen, zodat je sterker kunt worden. Wat vaak gedaan word is zo hard mogelijk trainen, wat voor een beginner suboptimaal is omdat je niet fatsoenlijk kunt herstellen. Heb je al wel meer ervaring met trainen? Dan zorgen we met personal training ervoor dat we je naar de juiste intensiteit pushen.